Toegangskaarten

Het concept van dit congres is bekend: goede sprekers met interessante onderwerpen, standhouders en netwerkmomenten. De uitvoering van deze beurs is net als vorig jaar volledig digitaal. Bij een digitaal evenement moet je proactiever zijn, doe je dat? Dan verbaas je je over alle voordelen en de resultaten die je dan haalt!

U ontvangt een inlogcode en heeft vervolgens zelf de keuze of u live digitaal aanwezig bent bij de presentatie op woensdag 2 februari tussen 09.00 en 18.00 uur en op vrijdag 4 februari tussen 13.00 en 18.00 uur (exacte tijden volgen) of dat u de opnames van de presentaties gaat bekijken. Dit kan tot zaterdagochtend 07.00 uur. Inloggen kunt u doen vanaf woensdag 07.00 uur, u heeft dan ruim de tijd om uw account in te stellen en uw microfoon en uw video uit te proberen.

Verder is er een zorgmarkt om te bezoeken en kunt u netwerken via een netwerk caroussel en via de bezoekerlijst. Wilt u videobellen of een afspraak maken voor tijdens of na het evenement of wil u liever tekstchatten? Het kan allemaal! Lees hier hoe…

U kunt als bezoeker een toegangskaart kopen zonder of met accreditatie. Als u een NIBIG Standaardpakket heeft ontvangt u 10% korting. Vul uw NIBIG-nummer in bij ‘gebruik een actiecode’ (boven Totaalbedrag) en de korting wordt verwerkt.

U kunt als spreker een sprekerspakket aanschaffen voor € 197,50 (ex btw), u heeft dan 45 minuten zendtijd.

Prijzen:

  1. Deelnemersticket zonder accreditatie € 47,50 exclusief btw.  
  2. Deelnemersticket met accreditatie € 178,50 exclusief btw.
  3. Sprekersticket: 45 minuten zendtijd en een deelnemersticket voor de spreker zonder accreditatie € 197,50 exclusief btw.

Problemen met het bestellen van een ticket? Wilt u het dan proberen via een andere browser, soms helpt dat. Lukt het dan nog niet? Laat het ons weten (congres@nibig.nl)