Ga naar de inhoud

Toegangskaarten

Het concept van dit congres is bekend: goede sprekers met interessante onderwerpen, standhouders en netwerkmomenten. De uitvoering van deze beurs is net als vorig jaar volledig digitaal. Als de omstandigheden het toelaten is de slotmanifestatie op 3 februari 2023 live bij te wonen.

Bent u proactief? Dan gaat u veel resultaten behalen tijdens dit digitale evenement. Als u zich voor de volle 100% inzet; aanwezig zijn bij alle lezingen, of de opnames bekijken, de deelnemerslijst bestuderen, netwereken en een-op-een afspraken maken en , de zorgmarkt bezoeken dan verbaast u zich over alle voordelen en de resultaten die u dan haalt!

U ontvangt een inlogcode en kunt op 31 januari al inloggen in het systeem. U heeft dan ruime tijd de gelegenheid om het systeem te leren kennen en uw account in te richten. U kunt dan ook uw microfoon en uw video uit te proberen. Zo bent u goed voorbereid.

Verder is er een zorgmarkt om te bezoeken en kunt u netwerken via een netwerk caroussel en via de bezoekerlijst. Wilt u videobellen of een afspraak maken voor tijdens of na het evenement of wil u liever tekstchatten? Het kan allemaal! Lees hier hoe…

U kunt als bezoeker een toegangskaart kopen zonder of met accreditatie. Als u een NIBIG Standaardpakket heeft ontvangt u 10% korting. Vul uw NIBIG-nummer in bij ‘gebruik een actiecode’ (boven Totaalbedrag) en de korting wordt verwerkt.

U kunt als spreker een sprekerspakket aanschaffen voor € 197,50 (ex btw), u heeft dan 45 minuten zendtijd.

Prijzen:

  1. Ticket live sessie vrijdagmiddag 14 oktober € 75 ex btw (€ 90,75)
  2. Ticket digitale VrijMiBo € 33 per sessie (€ 39,95 incl btw)
  3. Congres CIZ-2023 “Zorg voor eigen regie” (ex slotmanifestatie) € 55  (€ 66,55 incl btw)
  4. Ticket Totaal (Livesessie, 3 VrijMiBo’s en CIZ2023) € 197 (i.p.v. € 229)  (238,37 icl btw)

Problemen met het bestellen van een ticket? Wilt u het dan proberen via een andere browser, soms helpt dat. Lukt het dan nog niet? Laat het ons weten (congres@nibig.nl)